• Начало
  • Историята пък е малко банална…

Историята пък е малко банална…

Бибершац – така се произнася. Ще си кажете, „ама че странно име!“ ☺

Като всяко семейно начинание и Бибершац си има своята интересна история. И така, в началото бяха бобрите…☺ или не точно. В началото бяха двама напрегнати родители за пръв път, за които избиването на млечните зъбки на малкото им съкровище бе на път да ги откаже от всички позитивни теории за родителството! Изпробвахме голяма част от съветите за по-леко справяне с този период, а друга част категорично отказахме от съображения за сигурност…

И някъде там, измежду лигите, ревовете, хроничната липса на сън и насред отпечатъци от нагризано по всички възможни мебели у дома,  инженерно работещите ни мозъци най-после превключиха на точната вълна. Завърнаха се, така да се каже ;)

Ние сме Ива и Павел – родители, партньори, немски възпитаници и хора, които обичат да намират или създават решения, които работят. Създадохме Biberschatz с любовта, с която създаваш семейство, и с мисълта, че можем да помогнем на малките деца да преминат по-леко през периода на никнене на млечните зъбки, като им дадем периоди на спокойствие,  докато родителите им са 100% сигурни в безопасността на избора какво да влиза в устата на бебето.

От началото и през целия ни път с разработването на продутките Biberschatz сигурността на всяко изделие е водещата ни мотивация. Като родители имаме достатъчно други неща да ни тревожат, нека с избора на Biberschatz тревогите станат с една по-малко.  Използваме хипоалергенен силикон, нетретиран бук и сатенирани връзки. Гризалките ни вероятно са едни от най-тестваните изделия в своя клас в България.  Можете да се запознаете защо това има значение в секцията „Безопасност“ на нашия сайт. 

Biberschatz е български бранд с интересно звучене! Името му буквално означава „съкровищата на бобъра“. Защото когато никненето на зъбки отмине, ще погледнете на този период различно, ще се умилявате на всички спомени, оставени като отпечатъци от никнещи зъбки по предметите у дома и вероятно, ако се доверите на нашите продукти, ще запазите своя гердан, гривна или гризалка Biberschatz в кутията с най-ценните си бебешки съкровища <3

Сравнение на продукти